Sobre nosaltres

El Grup Germanor és una entitat de Malgrat de mar, nascuda l’any 1946 com una entitat diferent de la Secció de Juventud Femenina Católica de Malgrat de Mar. La nostra primera obra va ser “La Dida”, de Federic Soler “Pitarra”.

Durant aquestes llargues dècades, hem anat realitzant obres de teatre, ja siguin clàssic, obres modernes i, fins i tot, musicals com “La Corte de Faraón”, “La Nit de Sant Joan” o, sobretot, “Jesucristo Superstar”, aconseguint una gran qüalitat de crítica com de públic.

Actualment, les activitats del nostre grup consisteixen en unes 3 representacions a l’any gràcies a la secció Juvenil i a la General, així com els nostres Pastorets, que realitzem cada any a Malgrat de Mar. També col·laborem activament amb la “Festa dels Empestats” de la nostra vila, essent una de les entitats que més membres aporta a la festa, ja sigui a nivell interpretatiu, tècnic com organitzatiu.

Organitzem el Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles, que porta més de 20 edicions de recorregut, on 8 grups d’arreu del país interpreten les seves obres al nostre públic, i participen per a guanyar els premis que el Jurat creu convenients.

Si tens alguna pregunta a fer-nos, no dubtes en escriure’ns!