Fem 75 anys!

En un any tan complicat com el present, quan tenim el teló abaixat, el Centre Cultural tancat i preparant coses per quan ens poguem tornar a veure, celebrem 75 anys.

Avui, 30 de març, celebrem la primera representació on el nom “Grup Germanor” apareix a Malgrat de Mar. A través de l’obra “La Dida” de Federic Soler “Pitarra”, una part del grup d’Acció Catòlica va pujar als escenaris al Centre Parroquial local. Dirigida per Guillem Regí i Josep Turné, en el seu repartiment podem observar noms que van estar lligat al Grup Germanor des de aleshores (Encarnació Mallart, la Lola Llusà, Pepeta Paradeda, Montserrat Garriga, Carlota Masriera, Concepció Bachiller, Teresa Feliu, Vicenç Bayarri Miralles, Baltasar Riera, Jaume Cuatrecases, Joan Garriga, Josep Roig, Josep Dalmau, Joan Riera o Joaquim Aubanell, Jacint Bassart, i molt més) que van donar orígens al nostre grup en la Primera Etapa del Grup Germanor.

Cartell de la primera obra del Grup Germanor “La Dida” – Fons del Centre Parroquial (Arxiu Municipal de Malgrat de Mar)

Han passat els anys, les obres, les persones i les dècades, però el Grup Germanor segueix endavant, seguim amb vosaltres, amb el mateix esperit de fer teatre al nostre poble i, alhora, engrandir la història cultural local que els nostres percusors van iniciar ara fa 75 anys. Per molt anys a totes les persones que han passat pel grup Germanor i a tot el públic que ens ha visitat en alguna ocasió en aquests 75 anys!

Des d’aquí, us enviem un fort aplaudiment a tots.