El Grup Germanor i Ona Malgrat estrenaran un relat de radioteatre aquest dissabte coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio

La proposta s’inspira en l’adaptació radiòfonica de La Guerra dels Mons que Orson Welles va emetre l’any 1938. El programa, que tindrà com a escenaris el Pla de Grau i els estudis de l’emissora municipal, s’emetrà aquest dissabte a les 11h a través del 107.4 FM i es podrà recuperar després a la carta.

El Grup Germanor i Ona Malgrat estrenaran aquest dissabte, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, un relat de radioteatre inspirat en l’adaptació radiofònica de La Guerra dels Mons amb què l’any 1938 Orson Wells va aconseguir generar un gran impacte en la societat nord-americana. En aquell cas el programa parlava de l’arribada dels extraterrestres a la Terra.

El Grup Germanor i Ona Malgrat han creat una història que situa l’acció entre el Pla de Grau i els estudis de l’emissora municipal. La proposta s’emetrà aquest dissabte, Dia Mundial de la Ràdio, a partir de les 11h. La intenció és que, de manera paral·lela a l’emissió del contingut a través de la ràdio, també es pugui seguir a les xarxes socials. El programa es podrà escoltar després a la carta.

El tema del Dia Mundial de la Ràdio d’enguany és ‘Nou món, nova ràdio’. La idea és retre homenatge a la capacitat del mitjà d’adaptació perpètua al ritme de les transformacions de la societat i de les noves necessitats dels oients.

Per a escoltar l’àudio, entreu a la web d’Ona Malgrat per a més informació.