La Festa dels Empestats interectiva

Degut a la situació que hem viscut aquest any, la Festa dels Empestats (on la nostra entitat hi té gran pes) ha creat una visita interactiva per a tots aquells que hi vulguin gaudir. Si hi voleu jugar, us deixem la notícia original més avall, amb l’enllaç a la visita interactiva.

Esperem que us agradi!

Ja podeu entrar a la web de la Festa dels Empestats:www.festadelsempestats.cat i accedir al joc interactiu (pestanya “2020”), esperem que us agradi i que ens feu saber la vostra opinió, així com que ajudeu a fer-ne difusió. Però sobretot, sobretot sobretot, esperem que aconseguiu superar-lo i sobrevisqueu! Gràcies per participar!Instruccions:Diversos actors han realitzat uns vídeos didàctics, a cada escena hi haurà objectes a clicar i descobrir-los. Si no els veieu tots no podreu avançar.PistesEl gat té gana, quedarà tip amb unes 10 rates! El doctor de la morberia no mourà un dit si no li doneu diners, n’heu aconseguit en algun lloc?

De la nostra entitat hi participen: Dante Belvedere, Blanca Bonastre, Joana Comas, Obdúlia Cuatrecases, Núria Suñé, Marc Freixas, Júlia Garcia, Judit González, Sílvia Martí i Lluís Roda.